Hans Peters' Klokje Rond

 

In oktober 2003 namen Marc en Jacco contact met me op. Ze hadden te horen gekregen dat er nogal wat bijzondere auto's in onze club zitten. Ze waren op zoek naar de eigenaar met de 4WS coupé, die alles in originele staat wist te houden. Ik meldde me en zij wilden graag mijn auto aan een test onderwerpen. Nee, niet zomaar een APK of een controle maar een echte check. Ik stemde toe. Achteraf had ik een klein beetje spijt, want het is bekend dat ze je auto binnenstebuiten keren. De auto is steeds voorzien van origineel materiaal, dus dat zit wel goed. Ik gebruik geen opvoersetjes uit Taiwan of secondhand selfmade uit the States. Dus, gaan met die banaan!

Het bewijs van goed gedrag en prima verzorging.

In november was het zover en ik ging richting Utrecht om daar mijn auto te laten testen. Simon van den Berg was er als getuige bij. Om 11.30u kon het feest beginnen, links onderdoor rechts van boven in de hoeken, je zegt het maar. Werkelijk alles werd gecontroleerd en zij vonden het fantastisch. Leidingen, remmen, compressie, assen, bodem, bedrading, schokdempers in alle standen, stuurtechniek, alles was in orde. Maar men moest en zou iets vinden. 100% haalde mijn auto net niet, maar toch...

1- 0 voor Hans Peters

Zo ging ik de garage uit. Zij stonden inderdaad verbaasd dat alles nog prima functioneerde, geen rommel of gerotzooi en het predikaat van Technische Topper bereik je niet zomaar.

Een goed gevoel? Ja, natuurlijk, na jaren werk heb ik nu kunnen bewijzen dat waar ik voor koos ook echt goed is. Dat is ook de filosofie van onze club, doe het, doe het dan goed.

 

[Pag. 1]    [Pag. 2]

 

Met vriendelijke groeten

Hans Peters