Jubileum

Deze pagina bevat onze bijzondere activiteiten. We kennen verschillende lustrums en een jubileum.

Het eerste lustrum

Begonnen in 2000, formeel van start op 1 januari 2001, zetten een aantal liefhebbers de schouders eronder. In 2005 vierden we het eerste lustrum. De club bezocht het Fordmuseum in Hillegom. Het was een geweldige opkomst en Ford heeft een rijke historie.

Het tweede lustrum

Het was een prima dag, veel leden aanwezig, en in een machtig mooie toertocht werd je naar de eindlocatie geleid. Doornenburg is een prachtige locatie, het weer was goed en een interessante rondleiding met de hele groep. Hans en Leonora tekenden voor de organisatie en we eindigden in Horssen. Daar wachtte ons een feestelijk ontvangst. Theo Veenman, Herman Brouwer, Sjoukje Otto en Teo van Dieren.

Jubileum 12,5 jaar bestaan

Ons eerste jubileum, wie had dat ooit gedacht? Marian en Hans tekenden voor de organisatie. Dit moest iets bijzonders worden. Een schitterende toertocht door de omgeving bij de Maas. Vele kleine plaatsjes bekeken en eindigen in een schitterend restaurant aan de Maas met uitzicht op het wagenpark. Gastspreker was Herman Brouwer (oud Mazda medewerker technische opleidingen) die ons leuke technische anekdotes wist te vertellen. Aanwezig waren ook Roel Volman (dealer), Johan Middel (uitlijnspecialist) en Gerard Kreijveld (Mazda onderhoudspecialist).

compleet gamma

Het derde lustrum

Mede dankzij Joost Patist, Martijn van Dijk, Leonora van der Pijl, Hans Peters en Marian Overgaag ging de club gestaag door. We onderzochten mogelijkheden om leden te werven en tegelijkertijd kwam het derde lustrum in beeld. 15 jaar Mazda 626 Club Nederland. Geweldig, wat een team, wat een samenwerking maar ook wat een bestuur!
We lieten Marian los en een prachtig bezoek aan het Rosarium in Doorn was een feit, gekoppeld aan allerlei tuin- en speelactiviteiten en de jaarlijkse ledenvergadering.

Groepsfoto

Tussen de lockdowns in, het vierde lustrum. 

Oktober 2020, een spannende tijd. Onze voorzitter had long-covid gehad met zeer vervelende nasleep, dus we moeten echt voorzichtig blijven.
Alle overheidsmaatregelen pakten gelukkig dusdanig gunstig uit dat we nog net met ons clubje bij elkaar konden komen voor een bescheiden feestje.
Taart, koffie, lunch, alles was compleet.  Mondkapjes en anderhalve meter afstand hadden we nog niet eerder zo beleefd op een lustrum, maar we zijn nog altijd bij elkaar!
Een leuke presentatie van Hans en Martijn over de 626 en wat statistieken, met mooi weer en een tevreden gevoel, op naar het 25 jarig bestaan!IMG 2741